De Entree

De Entree
een heerlijke plek om te wonen

De Entree markeert het begin van het winkelgebied en dat betekent dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Het fijne van deze appartementen is dat er veel aandacht is besteed aan de verduurzaming, met goede isolatie, zonnepanelen op het dak en vloerverwarming op basis van ventilatie en een warmtepomp. Dat maakt ze energiezuinig, comfortabel en helemaal van deze tijd.

Ontdek de omgeving

De verkoop van De Entree is gestart!

U kunt zich nu inschrijven voor uw droomappartement! De inschrijving sluit op maandag 3 oktober 2022 om 13.00 uur!
Op dinsdag 4 oktober zal de toewijzing plaatsvinden.

Inschrijven
Als je hier straks woont, maak je echt deel uit van het dorp.

Kesteren
heeft veel te bieden

Zowel in het dorp als in de directe omgeving is veel te zien, te doen en te beleven. In het centrum van Kesteren kunt u prima terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Of u nu de nieuwe PLUS supermarkt bezoekt of de ambachtelijke kaaswinkel, de drogist of de opticien, de juwelier of de boekhandel: wat u nodig heeft, is hier voorhanden, en dat is wel zo'n fijn idee. En wilt u toch iets meer keus? Het naburige Rhenen, met leuke winkels en terrassen, ontvangt u graag.

Appartementen
in De Entree

Ontwerper Henk Zaaijer van HZbouwadvies; “We hebben de indeling zo uitgekiend dat we voor iedere bewoner het maximale bewerkstelligen op het gebied van licht, zicht en beleving, met extra aandacht voor comfort en gebruiksgemak.”

Blijf op de hoogte van de laatste updates Volg De Entree van Kesteren op Facebook